fbpx

4

Во овој производ се користи микрофибер полиамид кој има издржлива, висококвалитетна и хигиенска структура, како и еластин со неговите флексибилни, долготрајни карактеристики за заштита на обликот на телото.
Произведено во Турција.
SKU: EMAY4002WBL Категории , , , , , , , Ознака: