fbpx

5

Благодарение на неговата посебна структура, ќе ви помогне со фит форма. Во овој производ се користи микрофибер полиамид кој има издржлива, висококвалитетна и хигиенска структура, како и еластин со неговите флексибилни, долготрајни карактеристики за заштита на обликот на телото.
Произведено во Турција.
SKU: EMAY3010WBL Категории , , , , , Ознаки: ,