fbpx

Во овој производ се користи микрофибер полиамид кој има издржлива, висококвалитетна и хигиенска структура, како и еластин со неговите флексибилни, долготрајни карактеристики за заштита на обликот на телото.
Произведено во Турција.

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

SKU: EMAY2103MAN Категории , , , , ,