fbpx

18

Збогатете ја вашата колекција на облека со оваа јакна во црна боја од ДУНИПА.

Вашата силуета совршено ќе се вклопува во оваа јакна, ватиран бомбер, јакна од тексас, јакна со крзно или виндјакна.

За поголема заштита од студеното време, палтата од вештачко крзно, колеџ-бомберите, јакните од волна, надуените палта се секогаш подобри за да направат да се чувствувате поудобно.

Произведено во Турција.