fbpx

15

Изгледајте прекрасно со овие црни тренерки со спуштен крој .

Овие тренерки од органски памук ќе ви бидат основа за секојден и ќе ви дадат добар изглед.

За комплетен сезонски подготвен изглед, комбинирајте со патики и широк дуксер и спремни сте да играте видео игра.

Погледнете ги нашите широки тренерки, дрес тренерки, тесни и широки тренерки.

Произведено во Турција.