Се наоѓаме во Скопје, Македонија

Е-маил:

online@dunipa.com

Број за контакт :

+389 79 310 120 (Viber & Whatsapp)

Најчесто поставувани прашања

Ве молиме прочитајте ги нашите ЧПП пред да ни испратите порака.

Можете да го напишете кодот на купонот на кошничката или на страницата за наплата. Има кутија на страницата на количката. Исто така, има линк за кодот, на почетокот на страницата за одјавување веднаш над деталите за наплатата.

Се наплаќа само достава. Ние користиме карго услуга од трета страна. Не наплаќаме дополнително за испорака. Ќе можете да ја видите цената на доставата на страницата за наплата. Постои и бесплатна опција за достава за повеќе производи.

Достапно е онлајн плаќање со картичка, банкарски трансфер, плаќање при достава.

Минималното време за испорака е 2 дена, максималното време за испорака е 10 дена.

Немаме физичка продавница. Значи, можеме да ве услужиме со добар квалитет со пристапни цени. Ве молиме, контактирајте со нас преку телефон или е-маил.

Ќе ја добиете вашата фактура преку е-маил. Можеме да испратиме и печатена фактура доколку биде побарано.

Испратете ни е-маил